MILOJEVIĆ IMA RAZLOG ZA NEZADOVOLJSTVO: Evo da li će Stojković biti spreman za Liverpul!

Autor:

Sport

20.10.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili ekipu Rada rezultatom 3:1, ali strateg crveno-belih smatra da njegovo izabranici nisu bili na visokom nivou tokom cele utakmice. Ono što je najbitnije je da je Filip Stojković prevetivno napustio meč.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević i Zvezda položili ispit!

- Do 70-75 minuta bio sam zadovoljan kako smo izgledali u velikom delu utakmice, ali zašto se dogodio pad u poslednjih 15-ak minuta analiziraćemo narednih dana. To mi se nije svidelo i moraćemo da analiziramo. Što se tiče Stojkovića ne bi trebalo da bude ništa strašno, izašao je iz preventive- rekao je Milojević.

Trener Rada Zoran Milinković nije imao razloga za neko preterano nezadovoljstvo.

- Napor koji smo uložili u prvom poluvremenu prosuo se za pet minuta. Puno problema po bokovima, napadali su nas bekovima i s jedne i druge strane, a odsustvo Kasalice, Lutovca i Ignjatijevića bili su večerašnje okolnosti. Ono što je dobro kod nas je što smo predstavili večeras plejadu fudbalera iz Radove omladinske škole, tako je već godinama i to je dobro- rekao je Milinković.

Crvena zvezda počinje sa pripremama za utakmicu sa Liverpulom, koja je na programu u sredu od 21 čas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading