PSŽ MOŽE I BEZ NEJMARA: Šampion rutinski protiv Amijena!

Autor:

Sport

20.10.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su na "Parku Prinčeva" ekipu Amijerna sa 5:0. Parižanima nije bio problem da igraju bez najboljeg igrača Nejmara pa su se i rezevristi malo razigravali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Strelac drugog gola - Adrijen Rabio

Serija aktuelnog šampiona Francuske još uvek traje, a ovom pobedom uspeli su da stignu do učinka od 10 mečeva i isto toliko pobeda. Na putu ka tome našao im se ne tako jak rival koji je na ovom meču bio samo nemi posmatrač te se pitanje pobednika nijednog momenta nije postavljalo.

U 12. minutu Brazilac Markinjos, kapiten na ovom meču, postigao je gol i doveo svoj tim u vođstvo. Miran nastavak meča omogućio je upravo Rabio koji pred odlazak na odmor matirao protivničkog golmana i pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Poslednjih 10 minuta meča domaći su iskoristili da pokažu svu svoju snagu i u razmaku od samo dva minuta (80. i 82.) postignu još dva pogotka preko Julijana Drakslera i mladog Kilijana Mbapea, a tačku na odličnu fudbalsku predstavu domaćih stavio je Musa Diabi u 88. minutu meča. Nema im ravnih.

Postavlja se pitanje, može li iko da ih zaustavi u Francuskoj?

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading