PRED MEČ - Lalatović: Zemun protiv Zvezde pokazao kvalitet...

Autor:

Sport

19.10.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da ekipa mora da bude oprezna motivisana protiv Zemuna jer je rival nedavno protiv Crvene zvezde pokazao snagu.

RepublikaFoto: Tanjug/JAROSLAV PAP

- Ono što sam poručio i mojim igračima jeste da maksimalno oprezno moramo da uđemo u utakmicu sa Zemunom jer je taj klub upravo protiv Crvene zvezde, koja je bila u najjačem sastavu, pokazao o kakvom se timu radi. Imali su do 90. minuta bod u džepu, a to protiv Zvezde sa Boaćijem, Marinom i ostalima pokazuje da ekipa ima kvalitet - rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.


Kako je naveo, poznaje četvoricu-petoricu igrača Zemuna, kao i trenera Miloša Kruščića.

- Apsolutno ne zaslužuju da budu na poziciji koju trenutno zauzimaju i siguran sam da će brzo napredovati na tabeli. Nema opuštanja, cilj je da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i obradujemo naše navijače. A to ćemo uspeti jedino ako maksimalno ozbiljno pristupimo svakom duelu, ne smemo da se opustimo moramo da budemo motivisani jer sam uveren da ćemo preko puta imati izuzetno motivisane Zemunce - poručio je Lalatović.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Radničkog i Zemuna igra se sutra od 19 sati na Čairu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading