OGLASIO SE ZVEZDIN NOVI ADVOKAT: Nema dokaza!

Autor:

Sport

18.10.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura se ne stišava... Posle pisanja "L'Ekipa" i tvrdnji da je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na debakl protiv PSŽ-a, istraga je u toku, a Zvezda je angažovala cenjene advokate u Francuskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novi pravni zastupnik crveno-belih oglasio se saopštenjem.

 

 

- Apsolutno nema dokaza koji bi podržali ove očigledno zlonamerne anonimne optužbe. Zbog toga je klub imenovao advokate Erika Dipon Moretija i Antoana Vea i podneo je žalbu zbog klevete, kao i da bi identifikovao i sankcionisao ljude koji se kriju iza ovih optužbi. Crvena zvezda je spremna da u potpunosti sarađuje sa nadležnim organima za istragu. Klub je šampion Srbije i pobednik Lige šampiona iz 1991. godine. Zvezda namerava da brani svoju čast, čast svojih rukovodilaca, igrača i navijača i da afirmiše svoju posvećenost fudbalskim vrednostima i integritetu sportskih takmičenja - navodi se iz advokatske kancelarije Dipon-Moreti.

UEFA se još uvek nije oglašavala, a ostaje da se vidi kakav će rasplet biti posle ozbiljnih optužbi. Jasno je da su crveno-beli spremni na sve kako bi branili svoju čast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading