Evo gde su završile karte Zvezdinih navijača za meč sa Liverpulom!

Autor:

Sport

18.10.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Liverpul je odlučio šta će sa kartama koje su bile namenjene navijačima Zvezde! Engleski klub je zvanično potvrdio da će neiskorišćene karte za meč protiv Crvene zvezde podeliti svojim navijačima koji imaju između 17 i 21 godinu.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije" u malom broju u Liverpulu!

Navijači zbog UEFA zabrane neće moći da idu na Enfild.

- Činjenica je da gostujućih navijača neće biti i to je jedinstvena prilika za mlade navijače da na Enfildu gledaju neku utakmicu Lige šampiona. Neki od njih će verovatno i prvi put biti u toj situaciji- rekli su iz Liverpula.

Zvezda će u Liverpulu odraditi drugi meč suspenzije koji su dobili zbog nereda navijača u Salcburgu. Prvi je bio u Parizu, iako su crveno-beli imali podršku od oko 2.000 navijača na "Parku prinčeva".

Englezi su iz ovog razloga preduzeli sve bezbednosne mere da do slične situacije ne dođe u njihovoj zemlji.

Komadant policije Mersisajda Pol Vajt ističe da je svestan da je Zvezdinim navijačima zabranjena prodaja ulaznica, ali da ništa ne želi da prepusti slučaju.

- Imaćemo sveobuhvatnu policijsku operaciju u saradnji sa dva kluba i srpskom policijom. Želimo da gledaoci imaju maksimalnu sigurnost na i oko stadiona - rekao je Vajt.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading