PIKANTERIJA IZ SVLAČIONICE: Evo zašto Murinjo nije pružio ruku Pogbi

Autor:

Sport

18.10.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktno iz svlačionice Mančester junajteda stiže informacija zašto Pol Pogba i Žoze Murinjo nisu u dobrim odnosima. Andreas Pereira otkrio je zašto Specijalni nije hteo da pruži ruku sjajnom vezisti.

RepublikaFoto: twitter.com/SkySportsNews

- Bila je kup utakmica. Pogba je postavio video pre i tu smo bili i Luk Šo i ja. Vodili smo sa 1:0 kada je video snimljen. A onda smo izgubili utakmicu i ljudi su pričali da je Pogba to objavio kasnije. Ali je to ranije postavio. Trener je mislio da je Pogba to objavio posle i pitao ga je zašto se to dogodilo. Bilo je tenzije - otkrio je Pereira.

Odnos Francuza i Specijalnog već dugo nije najbolji... Veliko je pitanje kako će se sve završiti i izvesno je da neko posle zime neće biti na "Old Trafordu". 

Sve su jače glasine da bi Pogba mogao da se vrati u Juventus, ali sve bi to moglo da se promeni ako Murinjo dobije otkaz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading