NIKOLIĆ: Neću se radovati ni golu Spartaku

Autor:

Sport

18.10.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da bi voleo da da gol protiv Spartaka, ali da ga sigurno neće proslaviti iz poštovanja prema bivšem klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić

- Verovatno ste i sami primetili da nemam običaj da proslavljam golove nešto posebno, ali sigurno se ne bih radovao iz poštovanja prema bivšem klubu. Ali, svakako želim da postignem gol, jer je to u opisu moje pozicije na terenu - rekao je Nikolić za sajt Partizana.

Nikolić je letos došao u Partizan upravo iz Spartaka,


- Gostovaćemo ekipi iz koje sam došao u Partizan i koja mi je dala jednu lepu odskočnu dasku u karijeri na čemu sam im zahvalan. Spartak je omogućio, ne samo meni već i drugim igračima da rastu i napreduju, pa se samim tim se i njihovim odlaskom u druge klubove tim mnogo izmenio od onog koji sam poznavao. Nisam ispratio sve njihove mečeve, ali rezultati koji ih sada prate ne smeju da nas zavaraju i opuste, jer mislim da je ekipa Spartaka trenutno pala posle težeg kalendara usled kvalifikacija za Ligu Evrope - kazao je Nikolić.

Po njegovim rečima, Spartak krasi timski duh i to je ekipa koja može bilo kome da bude neugodna. Dodao je da ga za Suboticu vežu prelepe uspomene.


Nikolić je u crno-beli tim došao kao najbolji strelac Spartaka, a rekao je da je u Partizanu sve mnogo teže jer se traži kontinuitet.

Partizan će igrati kao gost protiv Spartaka iz Subotice u nedelju od 13.00 na stadionu u Kuli, u 12. kolu Super lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading