"Kristijanov odlazak mnogo promenio: Perez zna da će biti teška sezona"

Autor:

Sport

18.10.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski trener Vanderlei Luksemburgo smatra da je odlazak Kristijana Ronalda glavni uzrok slabijih partija Real Madrida na startu sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Kraljevski klub trenutno je četvrti na tabeli Primere sa dva boda manje od lidera Sevilje i nije pobedio u poslednja tri meča u svim takmičenjima.

- Njegov odlazak mnogo menja, Kristijano je jedan od igrača koji pravi razliku. Radio sam u Realu i znam da tako poseban igrač brine protivnike, pa i velike protivnike. Real Madrid sada nema igrača koji čini da se protivnik oseća kao da je gotov. Znate, osećaj kao da igraju protiv Ronalda - kaže Luksemburgo, koji je vodio Madriđane 11 meseci i otpušten je u decembru 2005.

Madriđani su promenili i trenera, pošto je Đulen Lopetegi zamenio Zinedina Zidana.


- Pritisak je uvek intenzivan, govorimo o najvećem klubu na svetu. Ako rezultati ne budu dolazili, pritisak na Lopetegija biće ogroman, ali predsednik Florentino Peres je pametan i uspešan čovek, verujem da je znao da će ovo biti teška sezona. Zato mislim da je miran, da čeka pravo vreme da investira i učini Real šampionom ponovo - zaključio je Brazilac.

U sledećem kolu Real dočekuje Levante u subotu od 13.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading