ZVEZDINA RUTINA U VRANJU: Stojiljković i Joveljić overili osminu finala!

Autor:

Sport

17.10.2018

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije. Crveno-beli su na gostovanju Dinamu iz Vranja bili bolji sa 2:0 golovima napadača Nikole Stojiljkovića i Dejana Joveljića.

RepublikaFoto: Starsport
Strelac drugog gola - Dejan Joveljić

Bez previše muke, baš po ukusu trenera Vladana Milojevića. Reprezentativna pauza prijala je igračima šampiona Srbije koji su u Vranju odradili ono po šta su došli - sigurna pobeda za nastavak sezone.

U prvom poluvremenu gotovo da domaćin nije uspeo ni da zapreti Zoranu Popoviću koji je na ovom meču dobio prednost u odnosu na Milana Borjana. Često je Zvezda pokušavala, a nije joj puno trebalo da "načne" protivnika. Igrao se 15. minut kada je Nikola Stojiljković iskoristio centaršut Stefana Hajdina i doneo prednost gostujućem sastavu. Nastavak meča takođe je protekao u znaku crveno-bele boje. Još nekoliko prilika, a prvenac u dresu Zvezde mogao je da postigne Sumaila koji je pokušao glavom u 30. minutu meča. Ipak, na odmor se otišlo sa rezultat 1:0.

Nastavak nije doneo veću promenu, gosti su ponovo delovali smušeno, a da je u odličnoj golgeterskoj formi i ove jeseni pokazao je mladi Dejan Joveljić i ponovo pogodio. Nakon meča u Zemunu i na ovom gostovanju se upisao u strelce i doneo crveno-belima mirnu završnicu, a svojim golom postavio konačan rezultat meča. Potom je ritam meča naglo opao, a jedini detalj bitan pažnje desio se u 85. minutu kada je štoper domaćih Nikola Stevanović bio neoprezan i svojim startom nad asistentom kod prvog gola, Hajdinom, zaradio drugi žuti karton i isključenje.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Uspešno je započet Zvezdin niz od 8 mečeva za svega 25 dana...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading