UEFA u četvrtak odlučuje o kaznama za meč PSŽ - Zvezda!

Autor:

Sport

17.10.2018

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala trebalo bi ovog četvrtka (18. oktobar) da donese odluku u kaznama koje će uputiti francuskom i srpskom predstavniku.

RepublikaFoto: Starsport
PSŽ - Crvena zvezda

Postupak je, podsetimo, pokrenut zbog incidenata koji su se dešavali na tribinama, u kojima su simpatizeri "svetaca" koristili pirotehnička sredstva, ali su i bili akteri brojnih nediličnih scena, pa ih po ta dva osnova UEFA i tereti.

Srpski šampion je pod lupom disciplinskog tela zbog, takođe, neprikladnih scena na tribinama, ali i zbog neprihvatljivog, odnosno "nedozvoljenog skandiranja".

UEFA je najavila da će odluku povodom ova ukupno četiri prekršaja, po dva od strane navijača jednog i drugog tima, doneti u četvrtak, kada će se uzeti u obzir i činjenica da Zvezda nije organizovano vodila svoje pristalice na "Park prinčeva" (u skladu sa kaznom evropske kuće fudbala po kojoj srpski klub ne može da na prva dva gostovanja u Ligi šampiona vodi svoje navijače).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading