Teri pohvalio JOKANOVIĆA

Autor:

Sport

16.10.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji defanzivac Čelsija i Aston Vile Džon Teri je nedavno postao trener u klubu iz Birmingema, a kako je rekao nema nameru da se time zadovolji jer želi da postane menadžer.

Džon Teri

Menadžer Aston Vile u novoj sezoni je Din Smit, a Džon Teri je poručio da želi da uči od menadžera "vilansa" i da je on pre zastrašen zbog Smita nego što je Smit zastrašen zbog njega.

- Imam nameru da budem menadžer jednog dana. Međutim to će biti za četiri ili pet godina, daleko sam još od tog posla. Želim da učim od Dina i više sam ja zastrašen nego on - kaže 37-godišnji Teri. 

On je 7. oktobra objavio da neće više igrati fudbal, a spekulisalo se čak da bi mogao da postane igrač Mančester Junajteda ili Spartaka iz Moskve.

- Što se tiče igračke karijere, to je gotovo. To je moj prethodni život. Ovo je novo poglavlje i nešto čemu se radujem zaista - kaže Teri koji je govorio i o prvim danima na novom poslu.

- Poznajem Dina jer je bio pomoćnik u Lejton Orijentu kada je moj brat tamo igrao. Znam ga veoma dugo. Moj prvi dan na ovom poslu mi je otvorio oči. Kao igrač, ne shvatate dubinu i količinu posla koji postoji. Kao igrač, samo dođete i uradite trening. Juče smo došli sat vremena ranije i otišli sat vremena kasnije - kaže bivši defanzivac koji još razmišlja kakvu će fudbalsku filozofiju zastupati.

- Gradim i dalje svoje ideje. Učio sam kroz godine od mnogih velikih menadžera, ja sam sunđer i rado ću učiti od svih. Način na koji su igrali Vulfsi, Fulam i Brentford su verovatno najlepši bili prošle sezone u Čempionšipu. Naš šef ima identitet i ja ću to pratiti.

Teri je kazao da je dolazak u Aston Vilu bio pravi potez, zbog navijača pre svega, ali da mu je žao što tim nije ušao u Premijer ligu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading