Milner se ipak oporavio za Zvezdu, Mane pod upitnikom

Autor: Tanjug

Sport

16.10.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najiskusniji fudbaler Liverpula Džejms Milner oporavio se brže od povrede nego što se očekivalo i biće spreman za meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prve lekarske prognoze bile su da će 32-godišnji vezista pauzirati mesec dana, ali je ušao u trenažni proces već posle nedelju dana i biće spreman za duel sa crveno-belima 24. oktobra na Enfildu, prenose britanski mediji.

Pitanje je da li će biti spreman za duel sa Hadersfildom predstojeće subote u Premijer ligi, ali hoće za Zvezdu nakon što je sanirao povredu butnog mišića.


Problem menadžeru "crvenih" Jirgenu Klopu prave nove povrede u toku reprezentativnih akcija i to ključnih fudbalera Mohameda Salaha, Sadija Manea i Virdžila van Dajka.

Salah i van Dajk bi trebalo da budu spremni za prvaka Srbije, iako su neizvesni za Hadersfild, dok su male šanse za Manea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading