Zvezda planira da tuži Francuze!

Autor:

Sport

16.10.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sede u Crvenoj zvezdi skštenih ruku. Ovog ponedeljka operativni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Stefan Pantović otputovao je u Pariz. Razlog je razgovor sa tamošnjim advokatima, gde će crveno-beli pokušati da odbrane ugled srpskog kluba.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zvezdan Terzić

Upravo zato srpski šampion angažovao je tim francuskih advokata, s kojima će danas sastanak imati operativni direktor crveno-belih Stefan Pantović. Nije tajna da u Ljutice Bogdana žele da potraže zaštitu na sudu i čak postoji namera da se tuži francuski dnevnik Ekip, koji je i plasirao vest da je jedan neimenovani član uprave pokušao da uplati čak 5.000.000 evra na Zvezdin poraz od Pari Sen Žermena sa pet golova razlike. 

Pre svega, Pantović će obaviti detaljne razgovore s advokatima kako bi pokušali da nađu zajedničko rešenje, najbolje za odbranu klupske časti i ugleda. Pantović je, inače, bio član Zvezdine delegacije prisutne na Parku prinčeva u vreme odigravanja utakmice drugog kola Lige šampiona. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading