BOMBA: Barsa hoće Srbina!

Autor:

Sport

16.10.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Barselona u potrazi je za rešenjima na mestu štopera. Kako su se Samuel Umtiti i Tomas Vermalen povredili, Valverde ima samo dve opcije u vidu Đerara Pikea i novajlije Klemona Lenglea. Na listi kandidata našao se ne jedan, već dvojica Srba!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branislav Ivanović

"Mundo deportivo", poslovično dobro obavešten kad je Blaugrana u pitanju, ističe da se Ivanović uklapa u profil igrača kakav želi prvak Španije u ovom trenutku, navodeći da je iskusan, da zna kako se igraju mečevi Lige šampiona i da je ostao u vrhunskoj formi, da je ove sezne odigrao 16 utakmica (bez propuštenog minuta u Premijer ligi Rusije, kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige Evrope) i da je najdostupnija opcija. Barsa je uverena da može da ga dobije na pozajmicu do kraja sezone i tako premosti period dok ne potpiše Matijasa de Lihta, Ajaksovo čudo od deteta, koga Holanđani, pretpostavlja se, neće pustiti na zimu.

Isti izvor navodi listu kanidata koji bi mogli da dođu obzir ukoliko niko od troice pomenutih ne prođe. A na njoj se naklazi još jedan Srbin, Neven Subotić iz Sent Etjena – takođe ne prvi put na radaru Katalonaca – dok su ostali Benedikt Hevedes, Vedran Ćorluka (obojica iz Lokomotive, Moskva), Miranda (Inter), Adil Rami (Marselj), Žoze Fonte(Lil), Holger Badštuber (Štutgart), Pedro Geromel (Gremio)...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading