Iako je istraga u toku: PREDSEDNIK NAPOLIJA ZNA ŠTA ĆE BITI SA ZVEZDOM!

Autor:

Sport

15.10.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis, je pričao o sudbini Crvene zvezde u Ligi šampiona, iako je istraga i dalje u toku, pored toga izjavio je da je Anćeloti trener na duge staze...ali ono što nas najviše može da interesuje je oko crveno-belih.

Aurelio De Laurentis

Šta će se desiti?

- Ništa nije zvanično, ali sam juče čuo da će sve krenuti od nule, odnosno da će tri tima igrati između sebe od početka - rekao je De Laurentis novinarima.

On nije pomenuo izvor, ali da li to znači da je Zvezda osuđena i bez suđenja i da se već priča o izbacivanju. To bi značilo da se grupa "resetuje" i da će do kraja Liverpul, Napoli, PSŽ krenuti od nule i igrati ponovo međusobne mečeve.

I dalje ostaje sumnja, istraga je u toku, eksperti smatraju da su stvari prilično nejasne i neverovatne, a i sami igrači PSŽ tvrde da nisu primetili ništa čudno. Ali, istraga je otvorena...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading