Osokoljeni Crnogorci ZAPRETILI Srbiji!

Autor:

Sport

15.10.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crne Gore su izgubili usred Podgorice od Srbije sa ubedljivih 2:0, ali brzo su se oporavili od poraza, pa jedan od "sokolova" Nebojša Kosanović poručuje da jedva čekaju novembarski duel sa "orlovima" u Beogradu, gde će napasti tri boda.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crna Gora - Srbija!

Crnogorci su u nedelju uveče razbili Litvance sa 4:1, pa ih je to osokolilo da zaprete Srbiji pred utakmicu sledećeg meseca.

- Dogovorili smo se kako da igramo, kako da uđemo u meč. Želeli smo da pobedimo, jer smo znali koliko nam znače bodovi. Otvorili smo utakmicu vrhunski, 3:0 na poluvremenu, u nastavku malo se opustili, ali priveli smo kraju - rekao je Nebojša Kosović posle meča u Viljnusu.

Duel sa Srbijom u Beograd će direktno odlučivati o prvom mestu u grupi, jer Srbija sada ima osam, a Crna Gora sedam bodova.

- Jedva čekamo utakmicu sa Srbijom u Beogradu. Dve pobede nas vode na prvo mesto. Daćemo sve od sebe i iskreno mislim da imamo realne šanse da to i ostvarimo - istakao je Kosović.

Utakmica Srbija - Crna Gora igraće se 17. novembra na "Marakani".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading