Partizan NAVIJA da Murinjo kupi Milenkovića

Autor:

Sport

15.10.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo je u Podgorici posmatrao meč Crne Gore i Srbije, i tim je počelo nagađanje koga to Portugalac želi u svom timu...a jedan od glavnih označenih je Nikola Milenković. Od tada traje licitacija koliko je Junajted spreman da izdvoji para a koliko Fiorentina traži, tu postoji i treća strana koja "iz senke" posmatra događanja oko defanzivca, a to je Partizan.

RepublikaFoto: facebook.com/Fiorentina/printscreen
Nikola Milenković

Postoje priče po kojima je Junajed spreman da izdvoji 60 miliona evra što je vest koja će obradovati i čelnike Partizana.

Crno-beli u ugovor sa Fiorentinom nisu uneli klauzule o procentima od sledeće prodaje, ali to ne znači da bi u slučaju "Blekijevog" transfera u Junajted ostali praznih šaka.

 

Naprotiv, na ime fonda solidarnosti koji funcioniše u okviru UEFA transfer Nikole Milenkovića iz "Viole" u Mančester junajted koji bi vredeo 60.000.000 evra doneo bi Partizanu zaradu od 3.000.000 evra!


Bila bi to značajna finansijska injekcija koju bi Partizan dobio već u januaru, bude li Žoze Murinjo odlučio da već u sledećem prelaznom roku dovede perspektivnog Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading