JOKAN RADI PUNOM PAROM: Fulam "dreši kesu" za štopera Milana?

Autor:

Sport

15.10.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića, Fulam, loše je započela novu sezonu u Premijer ligi. Ne baš očekivani start takmičarske godine upalio je lampicu u upravi londosnkog kluba, a prvo pojačanje već je spremno.

RepublikaFoto: twitter.com/Grosvenor Sport
Slaviša Jokanović

Argentinski defanzivac Mateo Musakio nalazi se na radaru dva premijerligaša, Votforda i upravo Fulama. Ipak, da je priča bila aktuelna prošlog leta, možda bi do transfera i došlo. U međuvremenu, nekadašnji fudbaler Viljareala pridobio je poverenje Đenara Gatuza i trenutno je nerazdvojni duo sa Alesijom Romanjolijem.

Ali Ostrvljani ne gube nadu i nadaju se da će nekom atraktivnom ponudom naterati Rosonere da razmisle. Fulam je pogotovo zagrizao. Iako je klub Slaviše Jokanovića letos potrošio preko 100.000.000 funti na pojačanja, u srcu odbrane imaju probleme. Novajlije La Maršan, Čejmbers i Mouson za sada nisu opravdali očekivanja, a u poslednje vreme šansu dobija Amerikanac Rim koji takođe nije preterano pouzdan. Jokanoviću je potreban tehnički jak štoper, a očligledno da se setio Muaskijevih partija u Viljarealu kada je Argentinac blistao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading