FRANCUZI GRME - PSŽ se ponovo oglasio: Nemamo čega da se stidimo!

Autor:

Sport

14.10.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski "L'Ekip" došao je do saznanja da je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na debakl crveno-belih u meču Lige šampiona protiv PSŽ-a. Posle svega, ni Parižanima nije sve po meri. Rešili su još jednom da se oglase.

RepublikaFoto: Starsport

PSŽ je rešio da se još jednom oglasi, ovoga puta preko desne ruke predsednika Nasera Al-Kelafij.

- Sa najvećom mogućom sigurnošću tvrdi da mi nismo umešani u ovaj slučaj! Pari Sen Žermenu je strano sve što se navodi u pretpostavci o nameštanju. Da li bi se Naser Al-Kelaifi sastao sa osobom koja je umešana u skandal dan pre utakmice? Ta informacija pokazala se smešnom i neutemeljenom - rekao je Žan-Marsial Ribe.

On je nastavio u oštrom tonu.

- Naš klub nema čega da se stidi i zahvalni smo podršci koju nam je pružilo udruženje francuskih profesionalnih klubova (LFP). PSŽ je žrtva u ovom slučaju i tražićemo pravdu na sudu. Još jednom, niko nas iz tužilaštva i UEFA nije kontaktirao i zadržavamo pravo da tužimo svakoga ko je spreman da nanese štetu ugledu kluba i njegovih čelnika  - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading