PARTIZAN STAO U ZVEZDINU ODBRANU!

Autor: Tanjug

Sport

14.10.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković izjavio je da je jako teško poverovati u navode francuskog lista "Ekip" da je bilo pokušaja nečasnih radnji pre utakmice između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona, i da mu sve deluje kao da neko hoće da u drugi plan potisne akciju oko korupcije u belgijskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda dobila podršku od "večitih"!

Kako su preneli francuski mediji, belgijske vlasti otvorile su istragu u ovom slučaju nakon spekulacija da je neimenovani funkcioner Zvezde hteo da plati čak pet miliona evra na ubedljiv poraz u Parizu.

- Sve bi moralo da bude jasnije, a do sada je sve uslovno. Imam poverenje u pravdu, ali potrebni su dokazi. Lako je reći ''kladio se ili ne''... Danas postoje razni mehanizmi da se pronađu tragovi- rekao je Ćurković za francuski "Parizijen".

Na pitanje da li mu cela ta priča deluje osnovano, Ćurković je odgovorio sa "ne".

- Pogledajte budžet PSŽ-a, 10 puta je veći od Crvene zvezde koji iznosi oko 45 miliona evra. Sportski, PSŽ ima tim i igrače mnogo boljeg kvaliteta, nedavno je slomio Lion sa 5:0 i Sent Etjen sa 4:0, a Srbi su izgubili sa 6:1. Pored toga, golman Milan Borjan napravio je nekoliko važnih odbrana. Bez njega, Crvena zvezda je mogla da primi osam ili devet golova- rekao je proslavljeni golman Sent Etjena.


On je dodao da ne zna da li postoje ljudi koji žele da nanesu štetu Zvezdi, ali da su mu neke stvari simptomatične.

- U poslednjih nekoliko dana u Srbiji se mnogo govori o aferi agenata u belgijskom fudbalu (među optuženima je srpski agent Dejan Veljković). U ovoj priči postoje dokazi i to u Srbiji puno buke. Imam osećaj da ova afera služi da uguši lažne agente u belgijskom fudbalu da bi se razgovaralo manje o tome- rekao je Ćurković.

Prema njegovim rečima, niko ne sme da se optuži bez dokaza i veruje da će pravda izaći na videlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading