"Luis Enrike sa sobom nosi glad i ambiciju"

Autor:

Sport

13.10.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac seviljskog Betisa i španske reprezentacije Mark Bartra govorio je za medije veoma pozitivno o atmosferi u nacionalnom timu u periodu u kojem "Furiju" sa klupe predvodi nekadašnji vezista i trener Barselone Luis Enrike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Bartra

Španska reprezentacija doživela je veliki šok pre Mundijala u Rusiji kada je samo nekoliko dana pred turnir otpušten Đulen Lopetegi zbog tajnih pregovora sa Real Madridom, a klub je u poslednjem trenutku nakratko preuzeo Fernando Jero.

Luis Enrike je u julu preuzeo tim i do sada ima stoprocentan učinak u mečevima Lige nacija protiv Engleske i Hrvatske, kao i pobedu od 4:1 protiv Velsa u prijateljskoj utakmici, u kojoj je strelac bio i Bartra. Španija će u ponedeljak ponovo igrati protiv Engleske u Ligi nacija, a Bartra je hvalio atmosferu koju je uspostavio novi selektor:

- On je trener koji kontroliše sve taktičke aspekte igre i koji je osvojio mnogo titula - izjavio je Bartra.

- Sama činjenica da je radio tako zahtevan posao kada je bio trener Barse svedoči da je on uvek stoprocentno koncentrisan. Naša reprezentacija sada ima drugačiji ritam, sve je dosta mirnije. Može da se oseti ambicija i glad koju trener Enrike ima. Imamo kompaktan i agresivan sastav, a atmosfera je na visokom nivou iz dana u dan. To je sjajna grupa fudbalera, ali i osoba - rekao je 27-godišnji defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading