NOVO SAOPŠTENJE IZ LJUTICE BOGDANA: Nekome smeta moćna i uspešna Zvezda, PREDUZELI SMO MERE!

Autor:

Sport

13.10.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda se još jednom oglasila saopštenjem u vezi sa tvrdnjama francuskog lista L'ekip o nameštanju utakmice drugog kola Lige šampiona PSŽ - Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice PSŽ - Crvena zvezda!

FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip. 

FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno "kredibilni doušnik", pokušao da ugrozi.

Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži zeleo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu. Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list L’ekip zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista L’ekip zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda. 

FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading