OMLADINCI OVERILI PLASMAN NA EP: Nula u Novom Sadu protiv Austrije

Autor:

Sport

12.10.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska reprezentacija Srbije odigrala je bez golova (0:0) meč devetog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naša selecija je još ranije obezbedila plasman na veliku smotru "Starog kontinenta", ali je ovim bodom to i overila.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča u Novom Sadu

Dobru utakmicu odigrali su izabranici Gorana Đorovića. Bili su bolji rival tokom većeg dela meča, uspeli da stvore nekoliko stopostotnih šansi, ali je golman gostiju Aleksander Šlager bio na visini zadatka i držao Austriju u igri.

Najbolju priliku imao je Luka Jović kada je polovinom prvog dela igre izbio sam na protivničkog čuvara mreže, ali je sebi dao jači for te nije uspeo da akciju zavši onako kako je hteo. Nedugo je ponovo naša selecija imala "zicer". Milan Gajić probio je kroz šesnaesterac gostiju i poslužio kao na tacni napadača Frankfurta, ali se tada istakao pomenuti Šlager.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Na drugom meču naše grupe Rusija je bila ubedljiva i savladala Makedoniju sa 5:1 i tako učvrstila drugu poziciju. Naredni meč naši momci igraju 16. oktobra upravo protiv južnih suseda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading