ZVEZDA SE OGLASILA: Blate nam klub, tražimo hitnu reakciju UEFA!

Autor:

Sport

12.10.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog petka pojavila se se informacije o navodoj umešanosti funkioncera Crvene zvezde u skandal oko nameštanja rezultata meča Pari Sen Žermen - Crvena zvezda. Nije se dugo čekalo na odgovor iz Ljutice Bogdana.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- FK Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje današnje pisanje francuskog lista "L’ekip" vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen - Crvena zvezda, i umešanosti bilo koga iz FK Crvena zvezda u eventualne nečasne radnje. Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato FK Crvena zvezda insistira i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dođe do istine. Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen. FK Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u što kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje - stoji u šaopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Podsetimo, francuski list "L'ekip" doneo je ovog petka tekst o navodnim malverzacijama, odnosno pokušaju jednog funkionera crveno-belih da uplati čak pet miliona evra na poraz beogradskog kluba sa tačno pet golova razlike u Parizu. Nedugo potom, stigao je odgovor Dragana Džajića, a odmah nakon toga stigao i zvanični dopis sa stadiona "Rajko Mitić".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading