GAĆINOVIĆ I VELJKOVIĆ SAGLASNI: Gledamo samo sebe, nastavlja se borba za prvo mesto!

Autor:

Sport

11.10.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru u trećem kolu Lige nacija sa 2:0. Nakon meča reprezentativci naše zemlje Miloš Veljković i Mijat Gaćinović bili su zadovoljni rezultatom, ali opominju da je ovo samo jedna od prepreka ka zacrtanom cilju.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

- Uvek želim da odradim svoj posao što je bolje moguće. Mislim da smo ovoga puta Nikola Milenković i ja bili sigurni na svom zadatku i uspeli da otklonimo svaku opasnost ispred našeg gola. Na svakom meču idemo na pobedu, ako nastavimo ovako mislim da imamo dobre šanse. Sve u svemu odlična utakmica u ovoj paklenoj atmosferi - rekao je Veljković.

Slično razmišlja i povratnik u redove "orlova" Mijat Gaćinović.

- Jako važna pobeda, po meni najteže gostovanje u ovoj grupi. Mislim da smo dobro odradili posao na ovako teškom terenu i u ovakvoj atmosferi. Prijao mi je povratak, uželeo sam se reprezentativnog fudbala. Može da bude i još bolje, najvažnija su tri boda - rekao je Gaćinović koji nije želeo da komentariše mali incident koji se desio u prethodnom periodu oko njegovih izjava na račun selektora:

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

- Ne želim da komentarišem to, najbitnije je da smo mi pobedili. Čeka nas utakmica sa Rumunijom, znamo da ne možemo očekivati da pobegnemo rivalima puno, takva je grupa, ima malo utakmica. Mi gledamo samo sebe - samouveren je fudbaler Ajntrahta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading