AFERA OKO SILOVANJA: Oglasio se i Real, najavljena tužba!

Autor:

Sport

11.10.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko navoda da je Kristijano Ronaldo 2009. godine silovao radnicu u hotelu Ketrin Majorgu još uvek se ne stišavaju. Ceo slučaj iz dana u dan dobija sve više detalja, što tačnih, što netačnih. Konačno je stigao odgovor i iz "kraljevskog" kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Trostruki prvak Evrope negirao je bilo kakvu umešanost u slučaj star devet godina, a navljene su i tužbe zbog iznošenja lažnih optužbi.

- Fudbalski klub Real Madrid može da saopšti da je preuzeo pravne akcije protiv portugalskog lista "Koreiro da Manja" zbog objavljivanja potpuno lažnih informacija u pokušaju da se ozbiljno našteti imidžu kluba.

Real Madrid nema nikakvo znanje o bilo kojim informacijama koje je novina objavila u vezi sa Kristijanom Ronaldom i zbog toga klub nije mogao da preuzme akciju u toj stvari o kojoj nije znao ništa.

Real Madrid je zahtevao potpuno razrešenje sa situacijom sa ranije pomenutom novinom - pisalo je u saopštenju "kraljevskog kluba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading