KILIJANE, SADA SI BESMRTAN: Mbape doživeo ogromnu čast!

Autor:

Sport

11.10.2018

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena mladi Kilijan Mbape ne prestaje da oduševljava planetu. Iako ima samo 19 godina uspeo da je učini neverovatne stvari i stane rame uz rame sa najboljima.

RepublikaFoto: instagram.k.mbappe29
Kilijan Mbape

Popularni magazin "Tajms" sačuvao je svoju naslovnu stranu za mladog Francuskog napadača. Leonardo di Kaprio, Jusein Bolt, Rodžer Federer, Donald Tramp, Emanuel Makron, Silvio Berluskoni, Albert Ajnštajn, Dalaj Lama samo su jedni od onih koji su imali ovu privilegiju. Zaista impresivno društvo, a kada se zna da je Francuz okarakterisan i kao "lider nove generacije" dovoljno govori o tome koliko je cenjen u svetu.

- Srećan sam, živim život iz mojih najluđih snova. Ali propustio sam mnogo toga, nikada nisam imao da nazovem te normalne događaje tokom adolescentnog doba – poput izlaska sa prijateljima - rekao je Mbape između ostalog u izjavi za poznati magazin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading