RAPORT IZ PARTIZANA: Bez problema kod UEFA

Autor:

Sport

11.10.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Partizan u problemu? Monitoring UEFA zakazan je za 15. oktobar, a sve su jače glasine da tim iz Humske ima velike probleme sa dugovanjima. Ipak, iz Humske tvrde da razloga za brigu nema.

RepublikaFoto: Starsport

- Nikakvih problema nema. Partizan će poslednju kontrolu UEFA proći, kao i sve tri u 2018. Najbitnije je da smo sve naše bivše igrače namirili, isplaćeni su dugovi prema pojedinim klubovima, a napravili smo reprogram sa Spartakom iz Subotice povodom rata za transfere Đorđa Ivanovića i Nemanje Nikolića, u visini od 200.000 i 100.000 evra, kao i sa Čukaričkim kome sleduje još 100.000 evra povodom prelaska Ognjena Ožegovića - rekao je generalni direktor Miloš Vazura za "Mozzartsport".

Crno-beli su loše počeli sezonu, ali kako vreme prolazi tim iz Humske igra sve bolje. Dolaskom Zorana Mirkovića igrači su se probudili, a najbolji pokazatelj za to je večiti derbi. U taboru Partizana su sigurno zadovoljniji, a mnogo je lakše kada nema problema sa UEFA.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading