NIJE BIRAO: Đurić OPLEO po svakome koga se setio

Autor:

Sport

11.10.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg predsednika FK Partizan Dragana Đurića žestoko je isprovocirala konstatacija da je dug od 200.000 evra blokirao klupski račun, a da se radi o nasleđu uprave na čijem je čelu bio.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đurić

- A gde je novac od obeštećenja za 20 igrača koje smo im ostavili, među njima i reprezentativaca? Ljudi, to su milioni - kaže Dragan Đurić u razgovoru za "Žurnal".

U sredu je obelodanjena vest da je klupski račun crno-belih blokiran i da se radi o dugu za transfer Nikole Vujovića iz crnogorskog Mogrena.


- Ne sećam se uopšte tog igrača! Mislio sam da je to s plaćanjem rešeno, bilo je u nadležnosti generalnog sekretara... Plaćao sam i ja nasleđene dugove prethodnih predsednika, pa sam ćutao. To je normalno, moraš to da radiš. To je bilo, nema dileme... Ali, majstore, toliko si dobio para od igrača koje smo ti ostavili - dodaje Đurić.

Bivši predsednik crno-belih ima pitanje za aktuelno rukovodstvo.


- Da, nismo platili, nismo tad bili u mogućnosti... A, oni, prodaju 20 igrača za godinu, bez obeštećenja? Ko je to još radio? Niko, samo oni! - poručuje Đurić.

Kao neko koje i u prethodnom periodu redovno kritikovao rad aktuelnog rukovodstva Draganu Đuriću je predočena izjava koju je dao pre 158. "večitog" derbija. Tada je tvrdio da će Partizan izgubiti sa 5:0.

- Molio sam se Bogu, palio sveću da pobedimo... Izgubili bismo da je svaki drugi trener sedeo na Zvezdinoj klupi, ovako...- otvorio je novu temu bivši predsednik crno-belih.

Očito da osim aktuelne uprave Partizana Đurić nema visoko mišljenje ni o strategu koji je Zvezdu dve godine za redom uveo u grupnu fazu evropskih takmičenja.

- Šta je uradio u Evropi? Smeju mu se ljudi... - kaže Đurić.

Plasman u Ligu Evrope, evropsko proleće, a zatim plasman u Ligu šampiona?

- Na čistu sreću! Dva šuta - dva gola u Salcburgu, to se jednom desi. A mi? Prsa u prsa sa Anderlehtom, vodili su Briselu 0:2! Pa, u Ligi šampiona, nije se znalo ko je Partizan, ko Arsenal! Pritom, sećate se, sudija nas oštetio...- zaključuje Dragan Đurić.


Počelo je kao rekacija na vest o blokadi računa kluba iz Humske, a otišlo u nekom drugom pravcu. Ne sumnjamo, ipak, da će svi prozvani imati šta da odgovore Draganu Đuriću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading