"Večitima" stigao račun za naplatu zbog nediscipline

Autor:

Sport

11.10.2018

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran je bio 158. prvenstveni okršaj beogradskih "večitih rivala", danima se polemisalo o (ne)regularnosti Zvezdinog izjednačujućeg gola, a najburnije reakcije imali su golman Partizana Vladimir Stojković, kao i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde i Partizana

Disciplinski organi FSS uredno su beležili sve reakcije, a tokom aktuelne prvenstvene pauze izerekli su kazne i Zvezdi i Partizanu, ali i pojedinim funkcionerima i igračima.

Kako je  preneo ''Sportski žurnal'', Crvena zvezda je kažnjena je zbirno sa 550.000 dinara, zbog nedoličnog ponašanja njenih navijača na utakmicama sa Partizanom, Vojvodinom, Radnikom, Napretkom i Mladosti iz Lučana.


Zbog reakcije posle derbija, kada je konstatovao da je izjava Vladimira Stojkovića ''za psihijatriju'', sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, kažnjen je sa 120.000 dinara.

Što se tiče Partizana, klub iz Humske je kažnjen sa 350.000 dinara, zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmicama sa Zvezdom, Bačkom i Radom.


Sportski direktor Ivica Iliev kažnjen je sa 80.000 dinara, generalni direktor Miloš Vazura sa 70.000, a golman Vladimir Stojković sa 50.000 dinara zbog izjava i komentarisanja suđenja posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Takođe, trener Partizana Zoran Mirković dobio je opomenu zbog pojedinih komentara na račun suđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Raki

11.10.2018 08:16

Previse su smesne ove kazne, ustvari nagrade za pojedince.