OBRT U SLUČAJU "SILOVATELJ": Nije kriv Ronaldo, nego Real Madrid!

Autor:

Sport

10.10.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno najbolji fudbaler na planeti Kristijano Ronaldo boravi u rodnom Lisabonu. Razlog nije reprezentativna obaveza, odmor ili nešto slično već spremanje odbrane u postupku navodnog silovanja Ketrin Majorge 2009. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Prema poslednjim informacijama Portugalac je spreman da krivici svali na nekadašnji klub, Real Madrid. Navodno, "kraljevići" su ucenili Ronalda da devojci ponudi novac kako se njegovo ime ne bi kompromitovalo, a samim tim i ime slavnog kluba. Tako su Madriđani odlučili da celu priču zataškaju upravo preko Ronalda.

Podsetimo, devojka je optužila Ronalda da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu, a da je do ovog trenutka ćutala jer se sa njim "pogodila" da se sve prikrije za skoro 330.000 evra. Ipak, odlučila je da prekine "zavet ćutanja", a s ozbirom da slučaj ovakvog tipa ne zastareva Ronaldo bi mogao da završi iza rešetaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading