Matić: Srbija će me izdati!

Sport

10.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba odjeknula je objava srpskog fudbalera Nemanje Matića (30) na Instagramu u kojoj poručuje: "Srbija će me ponovo izdati!"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matić ne igra za "orlove"!

- Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja - poručio je fudbaler Mančester junajteda preko ove društvene mreže!

Pozadina ovakve oštre reakcije do zaključenja ovog izdanja nije bila poznata jer se Nemanja nikom nije javljao, a nije ni u Pazovi sa ostalim "orlovima" zbog povrede. I selektor Mladen Krstajić i čelnici Fudbalskog saveza Srbije, kako nezvanično saznajemo, zatečeni su porukom Matića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- U šoku smo svi! Matić je svakodnevno u kontaktu sa selektorom, čak i kada nema reprezentativnih akcija. I sam Mladen Krstajić se iznenadio, ali objašnjenja od Nemanje nije bilo. Takođe, ne znamo ni da li ta objava uopšte ima veze sa reprezentacijom s obzirom na to da je najavljen njegov dolazak u Podgoricu kako bi pružio podršku sa tribina saigračima u meču protiv Crne Gore u četvrtak - kaže izvor Srpskog telegrafa iz FSS.

Od dolaska Krstajića na mesto selektora, Matić je dobio ulogu zamenika kapitena, a u naredna dva kola Lige nacija ne igra zbog problema sa leđima. Do sada je imao samo indirektni sukob sa srpskim novinarima kada je pre nekoliko meseci saopštio da više neće da razgovara s njima jer mu se nije svidelo kako su neki mediji preneli njegovu šalu na račun Branislava Ivanovića.

Murinjo baksuze, ne dolazi u Podgoricu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo (55) najverovatnije dolazi u Podgoricu da gleda meč između Crne Gore i Srbije u Ligi nacija, ali to naše fudbalere nimalo ne raduje! Naime, kad god je trener Mančester junajteda bio u svečanoj loži istog stadiona na kom se "orlovi" bore oni nijednom nisu pobedili! Bio je u Beogradu kada smo protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Mundijal uzeli samo bod (1:1) i nismo se kvalifikovali na SP. Još gore je bilo u Austriji, kada je Posebni bio u loži stadiona u Beču, a mi izgubili od domaćina 3:2. Tvrdilo se da je gledao i poraz od Belgije (2:1), ali je tada u Brisel došao inkognito kako bi pratio Lazara Markovića, koji je bio starter u četi Siniše Mihajlovića (7. jun 2013).

Milenković: Dobićemo i bez dvojice kapitena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Odlični defanzivac Fjorentine Nikola Milenković (20), otkrovenje Svetskog prvenstva, veruje u kvalitet srpskog tima u sutrašnjem (20.45, Sport klub 1) meču protiv Crne Gore.

- Neće biti lako ni u Podgorici, kao ni u nedelju u Rumuniji. Nedostajaće nam dva najiskusnija igrača i kapitena Aleksandar Kolarov (33) i Nemanja Matić (30), ali verujem u našu ekipu i snagu kolektiva. Napredujemo kao ekipa i verujem u bolja izdanja nego protiv Litvanije (1:0) i Rumunije (2:2) - optimista je popularni Bleki pred dule na Gradskom stadionu u Podgorici, na kojem se očekuje 15.000 navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading