MAREZ PROMAŠIO POBEDU: Podela bodova Liverpula i Sitija

Autor:

Sport

07.10.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmo kolo Premijer lige Engleske donelo je duel između Liverpula i Mančester sitija, a meč je završen bez golova 0:0.

RepublikaFoto: instagram.com//liverpoolfc
Ilustracija: Foto

Liverpul je počeo u trećoj brzini ovaj susret, pritiskali su sa svih strana ekipu Pepa Gvardiole ali nisu uspeli da zatresu mrežu protivniku.

I pored "muške" igre na obe strane, ni Alison ni Ederson nisu morali da se ističu. Pokušaji Salaha na jednoj i Aguera na drugoj strani prolazili su pored okvira golova.

Najbolju priliku Siti je imao sa bele tačke u 85. minutu. Aguero je već izašao pa je Marez uspeo da nagovori Gabrijela Žezusa da on treba da izvede udarac, to je i učinio a loptu je poslao "pod oblake".

Trenutno tri ekipe u engleskoj ligi imaju po 20 bodova, a Siti je na čelu kolone zbog najbolje gol razlike. Sa istim brojem bodoa, tu su Čelsi i Liverpul, dok Arsenal ima dva boda manje.

Naredno kolo Premijer lige na programu je 20. septembra, "redsi" gostuju Hadersvildu dok Siti igra protiv Barnlija. Derbi meč će odirati Čelsi i Junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading