Poraz Piksija i Tošića

Autor:

Sport

07.10.2018

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletirano je 25. kolo kineske Superlige, a ubedljive pobede zabeležili su Peking Guan i Šangaj SIPG.

Dragan Stojković Piksi

Peking Guan je u gostima slavila protiv Gvangdžou R&F, koji predvodi srpski trener Dragan Stojković Piksi, ubeldjivo sa 3:0, a umnogome im je posao olakšao Šijao, koji je u 29. minutu dobio crveni karton.

Potom je usledio "rafal" tima iz Prestonica, a potom je nekadašnji napadač Viljareala Sedrik Bakambu postigao dva gola - prvi u 43. minutu, a drugi u 78. U međuvremenu je mrežu domaćina zatresao i Đonatan Vijera u 70. minutu.

 

U poraženom timu do 82. minuta igrao je Duško Tošić, koji je u 14. minutu dobio i žuti karton.

U drugom meču dana Šangaj SIPG na domaćem terenu nije imao milosti protiv Gvižu Žičenga i slavio je sa 5:0 - golove su redom davali Vang Šenčao, Vu Lej (dvaput), Brazilac Elkeson i na kraju Hulk , za potpunu katastrofu tima koji vodi rumunski trener Dan Petresku.

Šangaj je posle ubedljivog trijumfa, devete pobede u poslednjih 10 kola, prvi na tabeli sa 58 bodova, četiri više od Gvangdžu Evergrandea, a Gvižu je na začelju tabele.

U subotu je ekipa Dalijana pobedila Đangsu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading