ČELSI CILJA TROFEJ: Konačno Ros Barkli!

Autor:

Sport

07.10.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija savladali su Sautempton na gostovanju u okviru osmog kola Premijer lige (3:0). Fenomenalni Eden Azar ponovo je pogodio, a ovog puta pratio ga je probuđeni Ros Barkli, a trijumf potvrdio Alvaro Morata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Čelsija

Dan za buđenje iz zimskog sna. Fudbaleri Čelsija savladali su i Sautempton i tako nastavili "junjavu" sa Liverpulom i Mančester sitijem za lidersku poziciju. Odlični Eden Azar načeo je domaćina u 30. minutu na asistenciju Rosa Barklija. U 57. se i reprezentativac Engleske upisao i listu strelaca. Ovo je definitivno bila njegova najbolja utakmica od kako je stigao među "plavce". Podsetio je svojim igrama na odlične sezone u Evertonu.

Tačku na i stavio je Alvaro Morata koji je uspeo u 93. minutu da pogodio protivničku mrežu i u pravo vreme napumpa poljuljano samopuzdanje. Ekipa sa "Stamford Bridža" je trenutno prva na tabeli, bar dok se ne odigra derbi ovog kola između Liverpula i Mančester sitija.

Čelsi naredni meč igra 20. oktobra na svom stadionu protiv Mančester junajteda. Biće zanimljivo ponovo videti Žozea Murinja na mestu uspeha.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading