ZVEZDA JEDVA IZLEČILA PARISKE RANE: Marin srušio Zemun, Ebisilio promašio penal

Autor:

Sport

07.10.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdi nije bilo lako da zaleči rane iz Pariza... Videlo se da se crveno-beli nisu oporavili od teškog meča u Ligi šampiona. U 11. kolu Superlige crveno-beli su slavili protiv Zemuna u Gornjoj Varoši - 2:1 (1:1).

RepublikaFoto: Starsport

Milojević je od starta krenuo sa dva napadača, ali se brzo predomislio i već na poluvremenu je zamenio Joveljića.

Več u 10. minutu Zemun je poveo. Domaći su preko Stojkovića stigli do prednosti od 1:0. Zvezda je mogla da uzvrati preko Ebisilija, ali je Holanđanin u 22. minutu sa bele tačke pogodio stativu. Duel Vukadinović i Jovančića sudija je okarakterisao kao prekršaj, ali Ebisilio nije imao dovoljno koncentracije.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda je napadala, ali nije bilo mnogo živosti u igri šampiona Srbije. Jedini gol za goste postigao je Joveljić u 44. minutu.

RepublikaFoto: Starsport

U nastavku crveno-beli su stezali obruč oko gola, Zemun je pokušavao da igra na kontru. Činilo se da neće biti golova, ali je onda Marin pokazao svoj kvalitet. On je u prvom minutu sudijske nadokande doneo tri boda svom timu.

I pored pobede, jasno je da su crveno-beli u padu forme, a na treneru MIlojević je da trgne i oporavi ekipu. Tempo je paklen i nije lako igrati na tri fronta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading