OTVORIO DUŠU - Adžić: Ljudima je sve pogrešno preneto, volim Zvezdu

Autor:

Sport

07.10.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Adžić se nije na prijateljski način rastao sa Crvenom zvezdom... Otišao je u Andreleht i sada je još jednom otvorio dušu.

RepublikaFoto: Starsport

- Nije bilo baš onako kako je predstavljeno u javnosti. Meni su čelnici Zvezde u startu rekli da neće biti mesta za mene. Bio sam toga svestan i morao sam da gledam sebe. Zato sam odlučio da odem, jer nisam želeo da sedim na klupi. Pa, pogledajte Dejana Joveljića, Zvezdino je dete, a nije ni blizu prvog tima, a kamoli startne postave - rekao je Adžić za beogradske medije.

Publika je ovog mladica u Anderleht ispratila zvižducima.

- Krivo mi je što sam otišao na takav način. Mnogim ljudima je pogrešno preneto sve ono što je bilo vezano za mene i klub. Mogao sam sve to da izbegnem, da u svlačionici uzmem medalju, ali nisam hteo. Borio sam se za tu titulu i medalju i želeo sam da budem sa saigračima. Svakog mogu da pogledam u oči, a većina njih iz uprave mene ne može. Nisam kriv i opet bih isto uradio.

On je siguran da će se vratiti na "Marakanu".

- Ponavljam, ja sam Zvezdino dete, ali klub nije imao sluha za mene. Lepo su pričali u medijima. Samo pričali... U stvarnosti, nije bilo tako. Jednog dana ću se vratiti. Nisam završio ono što sam hteo. Da budem starter i vođa na terenu - zaključio je Adžić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading