BEJERN DEMOLIRAN NA ALIJANC ARENI: Mehengladbah se poigravao sa Kovačevim pulenima!

Autor:

Sport

06.10.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha napravili su veliko iznenađenje i to usred Minhena. Bajern je položio oružje u najvećem porazu u domaćem šampionatu posle mnogo godina. Da li se sprema otkaz sa Nika Kovača?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Bajern Minhen

Borusija je pokazala Bajernu kako izgleda kada se neko iživljava nad protivnikom. Iako su Bavarci navikli da oni budi ti koji pune mreže nemoćnim gostima, ova sezona nije počela nimalo po planu za Nika Kovača i njegove pulene. 

Menhenglabah je došao, video i ponizio mašineriju iz Minhena! Već u 16. minutu rezultat je bio 2:0 za goste iz Menhengladbaha. Alasan Plea je u 10. doneo prednost svom timu, a duplirao je Lars Stindl. Istina, pokušavali su domaći, ali bez mnogo uspeha, a kako je već tradicija u fudbalu da za promašaje stigne kazna pobrinuo se rezervista Partik Herman pa je tako 27-godišnji fudbaler pogodio u 88. minutu i postavio konačan rezultat.

Već se pokrenula priča u Nemačkoj oko smene Hrvata Nika Kovača, a sada ne samo da su novinari dobili dodatan povod za eventualni odlazak nekadašnjeg reprezentativca "vatrenih" sa klupe Bavaraca već je to postalo jako izvesno.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading