PARTIZAN PRIPITOMIO "ZMAJEVE": Crno-beli sigurni protiv Voždovca, Zakarić dominirao!

Autor:

Sport

05.10.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana slavili su u 11. kolu Superlige Srbije protiv Voždovca sa 4:0. Odličnu igru ekipa iz Humske je krunilasala golovima Nemanje R. Miletića i Gorana Zakarića.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Nije dobro počelo po crno-bele jer su gosti brzo mogli da povedu, ali se Filip Stuparević spetljao i promašio gol. Međutim, to je bila dovoljna opomena ekipi Zorana Mirković da zaigra dosta bolje. Ekipu "zmajeva" načeo je štoper Nemanja R. Miletić (19. minut) koji se preplatio ove sezone na postizanje golova. 

Društvo na listi strelaca pravio mu je odlični Zakarić koji je terao Marka Ilića da vadi loptu iz mreže u 41. i 72. minutu meča. Tačku na i stavio je Đorđe Ivanović u 94. minutu meča.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča FK Partizan - FK Voždovac

Domaćin nije imao mnogo problema, gosti su pokušavali da pariraju vicešampionu Srbije samo u uvodnih 15 minuta, ali je od tada postojala samo jedna ekipa na terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Naredni meč posle reprezentativne pauze Partizan igra na gostovanju protiv subotičkog Spartaka, dok Voždovac dočekuje Mladost iz Lučana. Oba susreta igraju se 20. oktobra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading