LE TALEK NIJE RAZOČARAN ZVEZDOM: Mnogi će primiti po šest od PSŽ-a!

Autor:

Sport

05.10.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek pratio je okršaj bivšeg kluba protiv Pari Sen Žermena u drugom kolu grupne faze Lige šampiona. Iako je šampion Srbije pretrpeo ubedljiv poraz Francuz nije razočaran, naprotiv.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Damijen Le Talek

Le Talek je govorio za francuske medije i u intervjuu se prisetio mnogih delova svoje karijere, pa i igranja za Crvenu zvezdu.

- Stigao sam u Zvezdu u februaru 2016. godine. Želeo sam da se vratm u Zapadnu Evropu, u klub koji ima mnogo navijača. Osvojili smo dve titule, igrao sam u Ligi Evrope, kao i kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrao sam i derbije protiv Partizana, jedan od najvatrenijih u Evropi. Igrao sam 104 utakmice u dve godine, igrao sam veoma dobro. Bio sam na Parku Prinčeva, dobio sam poziv. PSŽ je PSŽ. Mnogi klubovi će primiti šest komada od Pari Sen Žermena - rekao je Le Talek.

Podsetimo, Le Talek je na kraju prošle sezone napustio Beograd i postao novi fudbaler Monpeljea u kome je do sada uspeo da postigne dva gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading