SPONZORI U PANICI: Ronaldo bi mogao da ostane bez ogromnog novca!

Autor: Tanjug

Sport

05.10.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sponzori fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda, Najk i EA Sports, zabrinuti su zbog otvorene istrage zbog sumnje da je Portugalac silovao Amerikanku Ketrin Majorga 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo u velikom problemu!

Poznati američki proizvođač opreme i firma zadužena za kreiranje sportskih igrica izdali su saopštenje u kome su naveli da "pažljivo prate situaciju".

- Duboko smo zabrinuti zbog uznemiravajućih tvrdnji, nastavićemo da pratimo situaciju- navode iz Najka, a slično kažu i iz EA Sportsa.

- Videli smo zabrinjavajući izveštaj povodom optužbi za Ronalda. Očekujemo od naših sportista i ambasadora da se ponašaju u skladu sa vrednostima EA- navodi EA Sports.

Majorga je optužila zvezdu Juventusa da ju je 13. juna 2009. silovao u svom apartmanu u Las Vegasu, a potom i da joj je Ronaldo godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje.


Osam godina kasnije se predomislila i odlučila da ga tuži, posle čega je Ronaldo izjavio da je u pitanju "lažna vest" i samo želja da se postane poznat preko njegovog imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading