(VIDEO) SRPSKI AJNTRAHT SRUŠIO SERGEJA: Frankfurt bolji od Lacija, pogodili Prijović i Marković!

Autor:

Sport

04.10.2018

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta ozbiljnu su se namerili da ove sezone naprave veliki rezultat u Ligi Evrope. Nakon pobedu u Marseju, savladan je i rimski Lacio. Naši Filip Kostić i Luka Jović postili su po gol za ubedljivih 4:1.

Luka Jović

Odlična partija nemačkog prvoligaša krunisana je sa četiri pogotka u mreži nimalo naivnog protivnika iz Italije. Sergej Milinković Savić morao da je da čestita reprezentativnim kolegama na izvandrednoj partiji koju su Filip Kostić (28. minut) i Luka Jović (52. minut) uveličali svojim golovima. Ne treba zaboraviti da je kod Kostićevog prvenca asistent bio povratik u redove "orlova" Mijat Gaćinović. 

Na drugom kraju Evrope, tačnije u Belorusiji, BATE Borisov je dočekao PAOK koji je na krilima pobede u velikom derbiju Grčke slavio i na dalekom gostovanju, a gol u pobedi od 4:1 postigao je Aleksandar Pijović. Srbin je načeo protivnika koji je bio "samleven" već u prvom poluvremenu.

RepublikaFoto: twitter.com/PAOK_FC
Aleksandar Prijović

Marko Nikolić je sa Videotonom ozbiljno namučio Čelsi koji je preko Alvara Morate tek u 70. minutu stigao do sva tri boda.  Apolon Stefana Markovića uspeo je da u 90. minutu stigne do 2:2 sa Marsejom, gde je Nemanja Radonjić odigrao čitav meč, ali i dalje bez uspeha. Marković je uspeo i da se upiše u strelce iako je ušao sa klupe u drugom poluvremenu.

Krasnodar Uroša Spajića napravio je malo iznenađenje savladavši Sevilju (trostrukog osvajača Lige Evrope) sa 2:1, a Stiven Džerard stigao je do prve evropske pobede protiv Rapida iz Beča sa svojim Glazgov Rendžersom 3:1.

Stanje na tabelama nakon drugog kola (grupe G, H, I, J, K, L):

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading