LEGENDA ZVEZDE DRAGOSLAV ŠEKULARAC O REKORDNOM PORAZU: SREĆA ŠTO MI PREGOREO TV, PA NISAM GLEDAO DEBAKL U PARIZU!

Autor:

Sport

05.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam gledao najveći poraz u istoriji Crvene zvezde jer mi je, na sreću, bio pokvaren televizor, poručila je legenda kluba sa Marakane Dragoslav Šekularac za Srpski telegraf!

RepublikaFoto: Starsport
Dragoslav Šekularac

Fudbaleri PSŽ pregazili su srpskog prvaka u 2. kolu Lige šampiona pobedivši sa 6:1 (4:0), a dominirao je Nejmar, koji je upisao het-trik. Međutim, druga Zvezdina zvezda priznaje da nije videla muku izabranika Vladana Milojevića, koji su mogli i do težeg poraza da na golu nije bilo raspoloženog Milana Borjana.

NIJE MERILO

- Na sreću, nisam gledao, pokvaren mi je televizor. Rekli su da treba nekoliko dana da se popravi, tako da sam video samo rezultat. Desi se i dešavaće se i boljim timovima takvo veče. Zvezda je igrala jednom protiv drugog tima Partizana, pa je izgubila 7:1. Mislim da nije realno merilo, iako PSŽ jeste dobar. Nejmar je fenomen, on može da predribla sam celu našu odbranu i da gol. Takvi igrači su nešto posebno, on i Mesi to mogu - izjavio je Šekularac.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

Uprkos opštem utisku da je klub iz Ljutice Bogdana mogao i gore da prođe u Parizu, popularni Šeki veruje da su crveno-beli na dobrom putu.

- Video sam izjave trenera Milojevića. Vidim da je i on prihvatio stvari, da je realan. Izuzetno ga cenim kao trenera i čoveka. Sad ima najbolji tim u Srbiji i ima dobru početnu tačku za budućnost. Zvezda je u dobroj situaciji finansijski i mislim da i naredne godine možemo da očekujemo dobre rezultate u Evropi. Uprava na čelu sa Terzićem zna šta radi i siguran sam da će nadograditi ovaj tim za sledeću sezonu - istakao je legendarni as.

FALI BELODEDIĆ

Naredni meč u evropskoj eliti srpski šampion igraće protiv Liverpula na Enfildu 24. oktobra, a engleski gigant biće silno motivisan posle poraza od Napolija (1:0).

- Evo videćete da nas Liverpul neće napuniti. Ako se to desi, onda je problem sa odbranom. Ako nam Liverpul da pet, šest komada, onda nešto nije u redu i mora da se menja. Ponekad je dovoljan samo jedan igrač da bi odbrana izgledala drugačije. Kad je meni kao treneru Zvezde došao Belodedić, sve se promenilo. Odmah je i Najdoski bio bolji, sedam meseci nismo izgubili utakmicu - zaključio je Šekularac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading