Matić brani Murinja: MOJ NAJGORI MEČ

Autor:

Sport

01.10.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da krene Mančester junajted ove sezone. Loša igra, razdor između Murinja i Pogbe, poraz od Vest Hema...Ipak, tu je Nemanja MAtić da proba da spusti strasti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nemanja Matić

- Uvek je teško kada izgubite, pogotovo kada igrate za tako veliki klub. Teško je, ali to je fudbal, to je život, sigurno su svi želeli bolje. Znamo da nismo odigrali dobro u poslednjih nekoliko utakmica, ali svi će pokušati da reše ovu situaciju. Svi imamo tu obavezu - rekao je srpski vezista nakon poraza od Vest Hema.

- Pričali smo otvoreno i znamo da nije dobra situacija. Međutim, svi dajemo sve od sebe. Igrali smo loše u subotu, ali ne mislim da se igrači nisu trudili. Verujem da sam odigrao jednu od najgorih utakmica u dresu Junajteda, ali onda sam se pogledao u ogledalo i zapitao se šta sam pogrešno uradio, i svako od nas je to uradio.

Matić je takođe stao u odbranu svog trenera. Rekao je da Murinjo želi da preokrene situaciju i da pokušava da ovaj trenutak pretvori u njihovu snagu.

Biće to vrlo teško, a Junajted već u utorak dočekuje Valensiju u Ligi šampiona.

Možda bi pobeda smirila tenzije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading