HIT! NEZABELEŽENA LJUBAV PREMA IDOLU: PRODUŽIO ROBIJU DA BI UPOZNAO TOTIJA

Autor:

Sport

29.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su često spremni da za svoje sportske idole učine sve. Fanatizam zaljubljenika u fudbal ne poznaje granice i kosi se sa svim postulatima racionalnog razmišljanja. Tako smo imali slučajeve da mladoženja ode usred sopstvene svadbe kako bi prisustvovao utakmici omiljenog kluba, da navijač da otkaz jer mu šef nije dao slobodne dane kako bi bodrio svoje ljubimce na udaljenom gostovanju i slično. Ipak, slučaj zatvorenika koji je insistirao kod uprave kazamata da mu produže kaznu kako bi upoznao omiljenog igrača možda je i najekstremniji do sada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frančesko Toti

Jedan od najvećih italijanskih fudbalera svih vremena, Frančesko Toti, predstavio je u Koloseumu, pred 300 zvanica, i to na svoj 42. rođendan, autobiografsku knjigu "Kapiten" (Un Capitano). Legendarni kapiten Rome, čiji je dres prvog tima nosio od januara 1993. do juna 2017. godine, prisetio se anegdote iz 2006. godine. "Princ Rima", kako su novinari zvali ovog čarobnjaka sa loptom, rekao je da je pre 12 godina jedan zatvorenik insistirao kod uprave kazneno-popravne ustanove u Rimu da mu produže boravak u kazamatu za još nedelju dana, a sve kako bi upoznao svog idola Totija. Bivši reprezentativac Italije je trebalo da poseti zatvor u rodnom gradu, a jedan od robijaša nije hteo da propusti susret sa idolom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zatvor

- Svako od robijaša bio je vrlo srećan jer za njih je činjenica da vide igrača unutra bila kao da su videli Papu. Tamo je bio taj čovek koji je vikao "'Ja! Ja! Ja!" i hteo da se, po apsolutno svaku cenu, fotografiše sa mnom. Niko ga nije puštao, ali je počeo da se probija kako bi mi se približio. Nisam zapravo shvatao šta je u pitanju, ali su mi objasnili da je trebalo da ode kući još pre nedelju dana, ali je zatražio da ostane kada je čuo da ću ja doći. Rekao im je da će, ako ga puste iz zatvora, napraviti nešto ludo samo kako bi se opet vratio - zaključio je Toti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading