Napredak spreman za "fajt" sa Čukom

Autor:

Sport

28.09.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da je utakmica sa Čukaričkog bitna i da njegovi fudbaleri žele da nastave seriju pobeda koju je prekinula Crvena zvezda

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

- Utakmica protiv Čukaričkog je za nas bitna, to je ekipa iz gornjeg dela tabele, ali moramo i možemo da igramo dobro. Probaćemo da nastavimo seriju pobeda koju je prekinula Crvena zvezda. Biće dosta teško, ali to je izazov - rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Napredak će u nedelju igrati protiv Čukaričkog u 10. kolu Super lige Srbije.


- Očekujem da će utakmica obostrano biti čvrsta, s tim što ćemo mi igrati kod kuće i moraćemo da se koncentrišemo da u tih 90 minuta napravimo rezultat - kazao je trener kruševačkog kluba.

Kosanović je naveo da njegovim fudbalerima raspored ne predstavlja problem, iako će utakmica u nedelju biti treća u sedam dana.


Neće imati sve igrače na raspolaganju pošto će izostati Ivanović.

- Svi su na raspolaganju, a igraće oni koji su tog momenta u odnosu na balans tima najpotrebniji, a mlađi će se polako priključivati da bi bili spremni na ono što nas možda čeka na proleće - kazao je Kosanović.

Utakmica između Napretka i Čukaričkog igraće se u nedelju od 19.00 u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading