MIRKOVIĆ ROTIRAO - Partizan rutinski protiv Kolubare: Stojković sedeo na klupi, vratio se jedan "otpisani"

Autor:

Sport

26.09.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su lako preskočili Lazarevac... U utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije fudbaleri Partizana bili su bolji od Kolubare u gostima - 2:1 (1:0).

RepublikaFoto: fkpartizan

Crno-beli su rutinski odradili posao... Trener Zoran Mirković rešio je da promeša karte. U odnosu na derbi, samo je Nemanja R. Miletić bio na terenu, dok je ostalih svih 10 igrača Mirković promenio.

Stojković je ostao na klupi, a posle duge pauze na terenu je bio i Saša Ilić. Priliku da zaigra prvi put ove sezone dobio je Bojan Ostojić. Igrač koji je bio otpisan iz ne baš fudbalskih razloga konačno se našao na terenu.

RepublikaFoto: Starsport

Nije bilo mnogo uzbuđenja na terenu. Partizan je igrao tačno onoliko koliko je bilo potrebno.  U 19. minutu Nemanja Nikolić je postigao prvi gol za goste. Posle dobre akcije Uroševića, napadač je sa svega pet metara uspeo da ubaci loptu u mrežu.

Pitanje pobednika rešio je mladi Đerlek u 49. minutu. Ponovo je Urošević ubacio, a vezista je bio precizan. U 76. minutu Matijević je smanjio prednost gostiju, ali to je bilo sve. Gol je probudio crno-bele, pa su do kraja utakmice zbili redove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading