(VIDEO) NA TAJNOM ZADATKU: Dao je gol i "pecnuo" navijače Matićeve ekipe!

Autor:

Sport

26.09.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Derbi Kauntija izbacili su iz Liga kupa ekipu Mančester junajteda posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (2:2, penalima 8:7). Gol za poravnanje rezultata postigao je igrač Liverpula na pozajmici u "ovnovima". Naravno, iskoristio je priliku da isprovocira navijače domaćih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Hari Vilson stigao je ovog leta iz Liverpula na pozajmicu u člana drugoligaške engleske ekipe. Odlično je započeo novo poglavlje u svojoj karijeri, a iako nosi dres drugog kluba, a ne onog sa Enfilda, uspeo je da oduševi sve "Redse". 

Naime, mladi fudbaler postigao je predivan gol protiv Junajteda na "Old Trafordu" koji je njegovoj ekipi pomogao da se rezultatski vrati u meč, a kasnije i trijumfuje. Vilson je pogodak proslavio u stilu Fernanda Toresa koji je na isti način iskazivao ljubav voljenom klubu. Podigao je ruku pokazujući raširenih pet prstiju što simbolizuje isto toliko osvojenih evropskih titula Liverpula.

Teški dani za crveni deo Mančestera, a tek treba da se odlučuje o sudbini Žozea Murinja na klupi kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading