LALATOVIĆ: Protiv Bežanije maksimalno ozbiljno!

Autor:

Sport

25.09.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da će ekipa maksimalno ozbiljno shvatiti duel protiv Bežanije u šesnaestini finala Kupa Srbije, kako se ne bi ponovila situacija od prošle godine kada su eliminisani od Zlatibora.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Lalatović

Nišlije ovaj meč dočekuju u sjajnom raspoloženju kao drugoplasirani na tabeli sa 20 bodova i nakon najboljeg starta u istoriji kluba.

- Radnički, kao jedan od najvećih klubova u Srbiji svakako ima najviše moguće ciljeve u nacionalnom Kupu. U utakmicu protiv Bežanije ulazimo da prođemo dalje. Opuštanja jednostavno ne sme da bude, pogotovo zbog toga što smo prošle sezone u ovoj fazi takmičenja ispali od tadašnjeg trećeligaša Zlatibora - rekao je Lalatović.


On je dodao da meč shvata maksimalno ozbiljno, da neće mnogo kalkulisati sa sastavom.
RepublikaFoto: Starsport
FK Radnički Niš

- Na teren ću poslati tim koji bi trebalo da nas odvede u osminu finala. Normalno je da ću neke igrače odmoriti, jer nam u nedelju dolazi Partizan, ali sigurno će da će se Bežaniji suprotstaviti jak Radnički - poručio je Lalatović.


Utakmica između Radničkog i Bežanije igra se sutra od 19 sati na Čairu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading