Stojke pljunuo, pa polizao: NE ODRIČEM SE SRBIJE

Sport

25.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljunuo, pa polizao posle samo 12 sati! Tačno toliko je prošlo otkako je golman Partizana Vladimir Stojković odvalio da zbog primljenog gola u 158. večitom derbiju protiv Crvene zvezde (1:1) ne želi više da bude "član ove države", pa do toga da se pokaje i izjavi da je Srbija ipak njegova zemlja!

RepublikaFoto: Starsport
Stojković nije mogao da se suzdrži!

- Izražavam lični otklon usled nepromišljenog i neprimerenog dela svoje izjave i ističem da nikada ne mogu da se odreknem niti svoje države, niti svog pasoša - pokušao je da se opere bivši čuvar mreže "orlova", koji je dres sa nacionalnim grbom nosio 84 puta za 12 godina.

I PARTIZAN GA OSUĐUJE

Odmah nakon što je Vladimirova izjava otišla u etar, osudili su ga navijači, ali i neki poslanici Skupštine Republike Srbije, o čemu je Srpski telegraf juče pisao. Ipak, najjača osuda je došla od njemu najbližih - čelnika Partizana.

- Strašno! Nije smeo to da priča. Kakve veze ima gol sa srpskim državljanstvom? Srbije niko ne sme da se odrekne, kakva god je, naša je, bolju zemlju nemamo - rekao je za Srpski telegraf jedan od visokih zvaničnika kluba iz Humske.

OSETLJIV NA NEPRAVDU

RepublikaFoto: Starsport

U prvom delu saopštenja koje je Partizan odmah juče izdao povodom skandaloznih izjava svog prvog golmana, klub se, logično, ograđuje od svega, a potom pokušava da smiri strasti i odbrani Stojketa.

- Nebrojeno puta do sada je našu zemlju reprezentovao na najsvetliji i najdostojanstveniji način, neretko i kao istinski junak velikog broja utakmica "orlova". Kao vrhunski sportista, osetljiv na nepravdu, on vrlo dobro zna da se politika i sport razilaze baš tamo gde nastaju fudbalske legende, a naš golman, najbolji kojeg je Srbija imala u poslednje dve decenije, zaslužan za dva plasmana reprezentacije na SP u fudbalu, to svakako jeste - stoji u saopštenju crno-belih uz dodatak da je "cela Srbija imala priliku da vidi izuzetnu igru Partizana, srčanost i kvalitet igrača, ali i izraziti neprofesionalizam i upitnost donetih sudijskih odluka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading